Tare på langs
lørdag, 06 juli 2013 00:00

Slapp i fisken (skrevet av Tare)

Vi har nå beveget oss ca. 2520 km fra Lindesnes og har igjen 80 km til Nordkapp. Bare 80 km – om fire dager er jeg der. Det dunker fælt inni holdet mitt.

I dag har vi hatt hviledag her i Repvåg. Den har vært rimelig sløv. Ganske slapp i fisken.Men været her er bra, så i ettermiddag dro vi ut på sjøen for å fiske. Nydelig dag. Overskyet, med frisk bris fra sørvest. For ei landkrabbe som meg er ikke sjøen noe å spøke med. I alle fall har jeg ingen erfaring med sjøliv, sjøl om noen kanskje ville mene jeg har mine navnebrødre her i sjøkanten. Den gikk uten et napp, men så så kunne jeg plutselig hale et par-tre torsker om bord i båten. Den siste ruggen var ganske stor og slapp, så det spørs om han hadde hviledag, han også. Dermed ble det pluss i matbudsjettet. Fisken var nydelig å spise. Tusen takk til en megasnill Repvåg-kar som stilte med båt og bidro til at jeg fikk oppleve dette.

I kveld stakk sola fram mellom skydottene. De skarpe strålene ga gjenskinn i sjøen, og fjelleten på andre siden av fjorden blir ekstra staselige. Fantastisk.

I morgen skal vi bevege oss 25 km mot Nordkapp.
Tare

Lest 1382 ganger Sist redigert søndag, 07 juli 2013 12:05

Boka mi

Tareboka bilde web2

"Hvorfor sitte inne når alt håp er ute?"

Siste video