Tare på langs
fredag, 05 juli 2013 23:07

6 dager igjen. (skrevet av Tare)

I dag syklet vi først 40 km. Godværet her i Nord-Norge tar aldri slutt, og i dag stekte sola som aldri før. Anbefaler folk som har tenkt seg til Syden i sommer, til heller å dra hit opp.

Varmt å sykle. Heldigvis sykla vi i lett motbris. Deilig. Landskapet vi sykla i, var utrolig vakkert, med Porsangerfjord på høyre hånd og fjell og knauser på begge sider av fjorden. Jeg måtte tenke på Vinje og hans dikt «Ved Rondane». Jeg er i Finnmark. Her er det fantastisk. Vi sykla gjennom 2 tunneller. Der inne var det kaldt. 2 bobilen kjørte foran og bak tandemsykkelen, for å skjerme oss mot trafikken. Det gikk greit, men ikke så fort som det gjerne gjør når det er kaldt. Masse tamrein her. Flokker rota seg helt ned til riksveien. Så har jeg i alle fall konkurrenter når det gjelder å skape kaos langs veien.

Vi spaserte deretter seks km til Repvåg. Nå ble landskapet flatt, med mye stein, men også frodige sletter.

Vi krysset grensa til Nordkapp kommune. «Nå er du snart ved målet!» sa Hans ertende. Masse motstridende følelser rota inni meg. Jeg er snart ved målet. Men da er jo denne fantastiske turen over.

Her i Repvåg fikk vi parkere bilen, gratis strøm og dusj hos Ole Martin Nilsen. Tusen hjertelig takk. Så utrolig snille og hjelpsomme folk er! J

I morgen sak vi ha hviledag her i Repvåg.

Lest 1374 ganger Sist redigert fredag, 05 juli 2013 23:20

Boka mi

Tareboka bilde web2

"Hvorfor sitte inne når alt håp er ute?"

Siste video