Tare på langs
tirsdag, 18 juni 2013 23:23

Padling i morra

Dag 65: «Da vi dro fra Lapphaugen i dag tidlig, stanset vi ved to kanoner som visstnok ble brukt under 2. verdenskrig.
Makabert å betrakte slike ting, og fælt å tenke på hva de ble brukt til. Vi så på et minnesmerke over general Fleischer som ledet motangrepet mot tyskerne i Narvik i april 1940.
I dag syklet vi først 30 km. Små kaldt i været. Jeg hadde det travelt med å sykle fort for å holde varmen. På veien passerte vi militært område på begge sider av E6, men vi så lite til de grønnkledde. Vi spaserte deretter fem km til Setermoen. Her var visst fartsgrensa på 40 km/t, men vi måtte bare bremse ned litt da vi passerte en fotoboks. Den så skummel ut.
Her i Setermoen ble vi spandert nydelig mat og overnatting på Bardu Hotell. Dette tar helt av. Jeg er enormt takknemlig for all oppvarting vi får. Anbefaler alle ferierende å ta turen innom hotellet her. Tusen hjertelig takk til innehaverne Patricia, Katrine og Kjetil.
På hotellet fikk vi trivelig kaffebesøk av Jan Inge Hansen, som jobber i Forsvaret og medlem av Bardu Jeger & Fiskeforening. Han hadde med seg sin datter og hennes venninne. De hadde fulgt med meg på nettet og i avisene. Koselig. I morgen skal vi padle på Barduelva. Tare.»

Lest 1031 ganger

Boka mi

Tareboka bilde web2

"Hvorfor sitte inne når alt håp er ute?"

Siste bilder - Signalfjell

Siste video