Tare på langs
søndag, 16 juni 2013 20:58

Når Troms i morra

Dag 63: «I dag syklet vi først 25 km. Litt søndagslat i dag, så helt i starten gikk det bittelitt småtungt å trampe på trøene.
For det meste oppholdsvær i dag, og god temperatur. Vi spaserte deretter åtte km til Bjerkvik. Her i Bjerkvik fikk vi dusj og strøm på Bjerkvik Hotell.
Mye biltrafikk etter veien, og det oppsto noen få situasjoner som ledsager Åge Lindstad syntes var ufine. Opplever ellers at responsen langs veien er enorm, og svært mye folk tar kontakt med oss mens vi går. Det er kjempehyggelig. Tusen takk for alle hilsener vi får. Vi går stadig i nydelig natur. Registrerte ei vanvittig nydelig blomsterduft, som jeg ble fortalt kom av Marianøkleblom. Hørte Tjeld-pip og masse andre fugle-pip. Artig å gå langs sjøen. Vi passerte ellers en del krigsminner over norske og allierte soldater som falt under kampene i Narvik i aprildagene 1940. Alltid sterkt å stå foran slike krigsminnesmerker. De døde for å forsvare vårt kjære land. Hvor mange har vel i dag noe begrep om hvordan det måtte være å leve i krig? I morgen skal vi gå 25 km til Fossbakken. Tare.»

Lest 979 ganger

Boka mi

Tareboka bilde web2

"Hvorfor sitte inne når alt håp er ute?"

Siste bilder - Signalfjell

Siste video