Tare på langs
torsdag, 13 juni 2013 21:20

Vafler og lefse til lunsj

Dag 60: «I dag spaserte vi først ni km. En del motbakker og litt småtungt å gå, men ekstremt lite trafikk langs E6 i dag tidlig, så vi hadde veien for oss sjøl, nesten.  
  Mye stein langs veien, svaberg og noen høyere topper. Vi fikk hyggelig lunsjbesøk av en trivelig ballangsgutt ved navn Hans Tore Utnes. Han hadde som meg en funksjonsnedsettelse, og til lunsjen brakte han med seg nystekte vafler, to sorter lefse og nydelig hjemmerørt moltesyltetøy som han hadde laget sjøl. Tusen hjertelig takk for raus mottakelse. Stå på Hans Tore!
Vi syklet deretter 31 km til Ballangen sentrum. Landskapet ble nå nydelig vakkert, med Efjorden på høyreside og frodig natur på venstre. Så spaserte vi fire km til Ballangen Camping, her vi fikk strøm og dusj. Tusen takk for all oppvarting vi får. Trafikken på E6 ble plutselig kjempestor da vi kom til Ballangen, og det ser ut for at jeg er et farlig fenomen på veien her. Bilister som passerer meg, tuter og nestenkolliderer med hverandre, mens de vinker og glaner på meg.
Otto Lund gikk og syklet med meg i dag. Åge Lindstad vil ledsage meg i noen uker framover, og Kjell Gjerstad vil heretter være bobilsjåfør. Velkommen begge to.
I morgen skal vi bevege oss 44 km til Narvik. Det blir spennende, for der er det masse krigshistorie. Tare.»
Lest 1165 ganger

Boka mi

Tareboka bilde web2

"Hvorfor sitte inne når alt håp er ute?"

Siste bilder - Signalfjell

Siste video