Tare på langs
lørdag, 08 juni 2013 22:48

Flott korsang og lange tuneller

Dag 55: «I dag syklet vi 86 km til Innhavet i Hamarøy, den desidert lengste og tyngste sykkeletappen vi har gjennomført til nå.
 Vi startet nord for Straume. Det regnet konstant i dag, så vi ble gjennomvåte og kalde av å sitte og tråkke på sykkelen. Vi tok lunsj på Kobbelv Vertshus i Sørfold, her vi ble påspandert mat av innehaver Hege Ruud. Tusen hjertelig takk! Tilfeldigvis var Foldklang kor på besøk på vertshuset og de framførte fantastisk fin sang for oss. Den var virkelig nydelig. Tusen takk!
Vi kjørte igjennom 21 tuneller, som var ganske spennende å fyke igjennom. Alt der inne var bekmørkt, nesten, men Otto kjørte bak sykkelen og skjermet oss mot trafikken. Snill gutt, Otto. Tror vi forserte ca. 1000 høydemeter på turen i dag. I alle fall syklet vi nesten bare i motbakker.
Jeg hører ingenting når vi sykler. Jeg må ta av meg høreapparatene pga. sykkelhjelmen som krangler om plassen med apparatene på hodet mitt. Jeg kan skimte litt av landskapet vi sykler i. Ser skog og fjell, men synsbildet mitt er jo svært redusert i forhold til det normale. Jeg er jo nesten blind. Jeg kan føle vind og lukt når vi sykler. Herlig. Kroppen kan mase om pause og det er tungt å sykle. Men jeg har ingen problemer med motivasjon. Jeg er utålmodig etter komme meg til Nordkapp. I morgen skal vi ha hviledag her i Innhavet. Tare.»

Lest 1193 ganger

Boka mi

Tareboka bilde web2

"Hvorfor sitte inne når alt håp er ute?"

Siste bilder - Signalfjell

Siste video