Tare på langs
lørdag, 11 mai 2013 18:44

Folk hilser og vinker

Dag 27: «Dagsformen varierer stort. I dag var det tyngre å gå enn i går. Sånn vil det være når jeg er på langtur. Vi beveget oss 32 km til Dombås.
  De første 20 km satt vi på tandemsykkelen og trampa på trøene. Ganske grei og jevn vei, men jeg syntes ikke vi kom av flekken. Vi følger nå E6. Trafikken langs veien er større enn hva vi har opplevd tidligere, og det er også oppmerksomheten vi møter. Bilister og folk vi passerer hilser og vinker. Bare hyggelige folk overalt.
De siste 12 km gikk vi til fots. Når vi sykler, må jeg ta av høreapparatene fordi de krangler med hjelmen om plass på hodet mitt. Da hører jeg ikke et pip. Verden blir for meg en helt annen når alt er stille. Godt å kunne ha apparatene på når vi går. Jeg oppfatter lyder. Hørte måser som skrek, så det må vel være mye fisk og annen måsemat å hente her på Dombås. En ørn sirklet over hodene våre, fortalte Hans. Våren er fin her i Gudbrandsdalen, god temperatur og litt vind.
De seks siste kilometerne opp til sentrum gikk det oppover, og beina mine begynte å klage litt. Det gikk tyngre. Her i sentrum ble jeg kontaktet av en journalist som ville ha intervju. Lang dag på tur. Etter middag i bobilen blir jeg lat og søvntrøtt. Men gleder meg til hver dag.
I morra skal vi bevege oss 32 km til Hjerkinn. Tare.»
Lest 1140 ganger

Boka mi

Tareboka bilde web2

"Hvorfor sitte inne når alt håp er ute?"

Siste bilder - Signalfjell

Siste video