Tare på langs
søndag, 05 mai 2013 21:33

Klar for skitur over Valdresflya

Interessen for Tare og turen hans er stor. Mange følger han på nettsida her og på GPSen og på sosiale medier. I tillegg har en rekke medier møtt Tare og teamet på veien og laget fine reportasjer.  

I dag kom det en litt spesiell, men veldig hyggelig melding til Tare fra en kar i Nore: «Vi heier på deg. Du er en person som ser bare muligheter og du er et forbilde for mange. Vi har lyst å døpe vårt guttebarn nummer to med navnet Tare som vi venter i juni/juli.»


Dag 21: «Nå har vi vært på tur i tre uker Vi har beveget oss 670 km fra Lindesnes, og har igjen om lag 1930 km til Nordkapp. Allting har gått fisefint til nå, og jeg gleder meg veldig til fortsettelsen.
I dag har jeg hatt hviledag her på Beitostølen. Vanligvis kjedelige greier for en utålmodig skrott, men i dag trilla timene ganske så fort. Jeg har vært på helsesportssenteret, og pleid den sosiale kontakten med folk som er her for å trene på å styrke sin funksjonsevne. Ikke alle funksjonshemmede har det like lett i hverdagen, men det er lurt å ha en positiv innstilling.
Servanten i bobilen fungerer igjen nå, og vi har endelig fått tømt dassen. Ola sjåfør har riktignok ikke opphevet forbudet mot å gå på do i bilen, fordi dassen må holdes pen og ren. Hadde vært greit med en utedass. Tare.»

Lest 923 ganger Sist redigert mandag, 06 mai 2013 11:58

Boka mi

Tareboka bilde web2

"Hvorfor sitte inne når alt håp er ute?"

Siste bilder - Signalfjell

Siste video