Nyheter
torsdag, 18 juli 2019 10:01

Signalfjell i Nordnorge - Del 7

29. juni besteg vi Stifjellet i Alta. Nå hadde det vært snøvær her i Alta i flere dager, men akkurat denne dagen klarnet været opp såpass så vi kunne på tur. Veien fra bommen og opp til Stifjellet er lang og dryg.

Men den er ikke bratt og går i et vidunderlig naturskjønt landskap. Vi passerte flere vann mens vi gikk. På toppen rapporterte Otto om praktfull utsikt utover Finnmarksvidda. Denne turen var vi virkelig heldig med. Vi kom oss akkurat ned til bilen igjen før det begynte å snø.

30. juni besteg vi Trolltinden på Arnøya i Skjervøy kommune. Fjellet ruver majestetisk og vi har lenge snakket om å bestige toppen. Vi har gjort flere forsøk på det, men været har vært for dårlig. Først denne dagen lyktes vi. Veien opp til maste på toppen, er nokså ujevn og ganske bratt. Men den går i naturskjønt landskap, og vi koste oss veldig på turen oppover. Vi måtte labbe i en del snø, og særlig opp mot toppen lå snøen dyp. Men vi kom oss helt til topps, og da fikk vi virkelig et magisk øyeblikk. Otto skrøt fælt av utsikten. Dette var virkelig en flott tur.

Lest 64 ganger Sist redigert onsdag, 26 februar 2020 09:39

Boka mi

Tareboka bilde web2

"Hvorfor sitte inne når alt håp er ute?"

Siste video