Boka mi

Med viljens kraft

Tare har skrevet bok om livet sitt så langt.
Fredag 7. oktober 2011 ble boka lansert i Oppdal kulturhus for et lydhørt og stort publikum.

Tareboka bilde web2Boka kan kjøpes på nærmeste bokhandel eller i en nettbokhandel som:
Platekompaniet
Haugenbok
Bokkilden

7. januar 2011 sto Tare på scenen i Olavshallen. I salen satt 1200 publikummere og applauderte mens han fikk prisen som viste at folket hadde kåret ham – en nesten blind og døv gutt fra Oppdal – til Årets trønder. I blitsregnet var det få som kunne forestille seg hva som rørte seg i ham i dette øyeblikket, hvor lang og tung veien hit hadde vært.

Da mørket og stillheten lukket seg rundt ham og legene sviktet, fant Tare mot og styrke til å finne sin egen vei. Med karakteristisk humor og livsvisdom forteller han her om livet sitt – en historie som ikke bare vil gripe og underholde, men også gi leseren mot og trøst i eget liv.

«Vi har bare en kropp. Så har vi flust med talenter og ressurser – gaver vi har fått. De skal vi bruke, ikke kaste bort. La oss bruke evnene våre, fremfor å sutre i savn over det vi måtte mangle.» Tare Teksum.
«Tare er en fantastisk fyr å være på tur med, jeg likte ham fra første stund. Han har egenskaper til å stå på, og viste 100 prosent innsatsvilje.» Lars Monsen til Opdalingen.

Boka mi

Tareboka bilde web2

"Hvorfor sitte inne når alt håp er ute?"

Siste bilder - Signalfjell

Siste video